Tax Talks

Tax Talks is vernieuwd! In 2017 voorzien we u op ons online educatieplatform wekelijks van praktijkgerichte analyses van de laatste fiscale ontwikkelingen. In woord en beeld.

Jaarabonnement: € 595

Inhoud

Tax Talks is vernieuwd! In 2017 voorzien we u op ons online educatieplatform wekelijks van praktijkgerichte analyses van de laatste fiscale ontwikkelingen. In woord en beeld. U bespaart tijd en krijgt eenvoudig toegang tot nog meer PE-punten, waar en wanneer u maar wilt.

Nieuw: praktijkgerichte e-learnings met PE-punten
Aan de video-uitzendingen voegen wij in dit nieuwe jaar e-learnings toe. Specialisten analyseren jurisprudentie, nieuwe wetsvoorstellen en andere ‘hot topics’. Praktijkgericht en met PE-punten. Online zoals u van ons gewend bent, maar ook 6x per jaar in een print magazine te lezen.

Nieuw on demand platform
De e-learnings vindt u net als de uitzendingen terug in uw on demand platform. Voor 2017 hebben we dit geheel vernieuwd, zodat u zonder problemen uw e-learnings kunt lezen en uitzendingen terug kunt kijken. Bij zowel de video’s als e-learnings vindt u meerkeuzevragen die bij correcte beantwoording toegang geven tot een certificaat en PE-punten. Uiteraard kunt u de uitzendingen en artikelen benaderen via uw account op licentacademy.nl.

 

Korting voor Register Belastingadviseurs

> Meer informatie

Onderwerpen

Voor de planning van Tax Talks uitzendingen en artikelen kunt u terecht op: taxtalks.nl/programmering

Praktisch

Prijs

Prijs: €595

 

Over Licent Academy

Licent Academy is dé opleider voor professionals die ondernemers adviseren over fiscale vraagstukken. Belastingadviseurs, accountants, notarissen, bankiers, financieel planners, advocaten en trust professionals vergroten al meer dan 15 jaar hun kennis en vaardigheden met onze opleidingen, cursussen, symposia en congressen. Maar ook online via de e-learnings en webinars van Tax Talks. Daarnaast geven wij diverse vakbladen en praktijkgerichte toolkits uit om de adviseur te ondersteunen in zijn praktijk.

Licent Academy | Laan van Zuid Hoorn 29 » 2289 DC Rijswijk ZH |  (070) 3198910 | opleidingen@licentacademy.nl