Kennismakingsabonnement Tax Talks

Bestel nu uw kennismakingsabonnement en ontvang 2 maanden Tax Talks voor slechts € 75!

Inhoud

Tax Talks is vernieuwd! In 2017 voorzien we u op ons online educatieplatform wekelijks van praktijkgerichte analyses van de laatste fiscale ontwikkelingen. In woord en beeld. U bespaart tijd en krijgt eenvoudig toegang tot nog meer PE-punten, waar en wanneer u maar wilt.

Nieuw: praktijkgerichte artikelen met PE-punten
Aan de video-uitzendingen voegen wij in dit nieuwe jaar artikelen toe. Specialisten analyseren jurisprudentie, nieuwe wetsvoorstellen en andere ‘hot topics’. Praktijkgericht en met PE-punten. Online zoals u van ons gewend bent, maar ook 6x per jaar in een print magazine te lezen.

Nieuw on demand platform
De artikelen vindt u net als de uitzendingen terug in uw on demand platform. Voor 2017 hebben we dit geheel vernieuwd, zodat u zonder problemen uw artikelen kunt lezen en uitzendingen terug kunt kijken. Bij zowel de video’s als artikelen vindt u meerkeuzevragen die bij correcte beantwoording toegang geven tot een certificaat en PE-punten.

Kennismakingsabonnement
Probeer nu 2 maanden Tax Talks voor slechts € 75! U ontvangt deze maanden alle edities van Tax Talks en kunt PE-punten verdienen door de bijbehorende certificeringstoetsen succesvol af te ronden.

 

Zie ook:

> Jaarabonnement Tax Talks

> Jaarabonnement Tax Talks voor Register Belastingadviseurs

Onderwerpen

Voor de planning van Tax Talks uitzendingen en artikelen kunt u terecht op: taxtalks.nl/programmering

Praktisch

Prijs

Prijs: €75

 

Over Licent Academy

Licent Academy is dé opleider voor professionals die ondernemers adviseren over fiscale vraagstukken. Belastingadviseurs, accountants, notarissen, bankiers, financieel planners, advocaten en trust professionals vergroten al meer dan 15 jaar hun kennis en vaardigheden met onze opleidingen, cursussen, symposia en congressen. Maar ook online via de e-learnings en webinars van Tax Talks. Daarnaast geven wij diverse vakbladen en praktijkgerichte toolkits uit om de adviseur te ondersteunen in zijn praktijk.

Licent Academy | Laan van Zuid Hoorn 29 » 2289 DC Rijswijk ZH |  (070) 3198910 | opleidingen@licentacademy.nl