Masterclass Estate Planning in 3D | Antwoord op al uw estate planning vragen

SBS

Op 11 september laden de meesters in estate planning uw accu weer op voor een succesvol najaar. De dynamische triopresentatie maakt het mogelijk om alles uit de kast te halen. Civielrechtelijke en fiscale techniek op het allerhoogste niveau! Gebracht op inspirerende wijze zoals u van de heren gewend bent.

Optimale planning
Wat zijn de belangrijkste instrumenten voor estate planning van dit moment? Met welke jurisprudentie en wet- en regelgeving moet ik rekening houden? Wat zijn de meest gemaakte fouten in estate planning en hoe voorkom ik die? Wat is het ideale testament voor 2019? Hoe optimaliseer ik de bedrijfsopvolging?

Q&A
De dag wordt afgesloten met een uur interactieve Q&A waarin u de gelegenheid krijgt om de specialisten van ScholsBurgerhartSchols prangende vragen uit de praktijk voor te leggen.

Klaar voor het najaar
Benieuwd waar u dit najaar écht punten mee kunt scoren bij uw cliënt? Kom op 11 september naar Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn en ga het najaar in met een enorme dosis kennis, inspiratie en energie om weer aan de slag te gaan. Succes gegarandeerd!

 

> Meer informatie en aanmelden

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl