Start het najaar met de Masterclass Estate Planning in 3D

Direct na het zomerreces, op 19 september, laden de meesters in estate planning uw accu weer op voor een succesvol najaar.
De dynamische triopresentatie maakt het mogelijk om alles uit de kast te halen. Civielrechtelijke en fiscale techniek op het allerhoogste niveau! Gebracht op inspirerende wijze zoals u van de heren gewend bent.

Optimale planning
Wat zijn de belangrijkste instrumenten voor estate planning van dit moment? Met welke jurisprudentie en wet- en regelgeving moet ik rekening houden? Wat zijn de meest gemaakte fouten in estate planning en hoe voorkom ik die? Wat is het ideale testament voor 2017? Hoe optimaliseer ik de bedrijfsopvolging?

Q&A
De dag wordt afgesloten met een uur interactive Q&A waarin u de gelegenheid krijgt om de specialisten van ScholsBurgerhartSchols prangende vragen uit de praktijk voor te leggen.

Klaar voor het najaar
Benieuwd waar u dit najaar écht punten mee kunt scoren bij uw cliënt? Kom op 19 september naar Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn en ga het najaar in met een enorme dosis kennis, inspiratie en energie om weer aan de slag te gaan. Succes gegarandeerd!

> Meer informatie

 

Over Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy is dé opleider voor professionals die ondernemers adviseren over fiscale vraagstukken. Belastingadviseurs, accountants, notarissen, bankiers, financieel planners, advocaten en trust professionals vergroten al meer dan 15 jaar hun kennis en vaardigheden met onze opleidingen, cursussen, symposia en congressen. Maar ook online via de e-learnings en webinars van Tax Talks. Daarnaast geven wij diverse vakbladen en praktijkgerichte toolkits uit om de adviseur te ondersteunen in zijn praktijk.

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl