Sdu neemt Licent Academy over

Sdu heeft per 3 juli 2017 Licent Academy overgenomen. Licent Academy voorziet fiscale professionals al meer dan 15 jaar van kennis om ondernemers optimaal te kunnen adviseren over fiscale vraagstukken. Het aanbod bestaat uit opleidingen, cursussen, symposia, congressen, e-learnings en webinars (bekend onder de naam Tax Talks), vakbladen en praktijkgerichte toolkits die adviseurs ondersteunen in de dagelijkse praktijk.

Sdu LA

De overname van Licent Academy past binnen de strategie van Sdu die gericht is op het versterken van de huidige marktpositie in het fiscale domein. Sdu is de nummer twee juridisch-fiscale uitgeverij op de Nederlandse markt en bedient de fiscale markt met een breed portfolio waaronder NDFR, NTFR, Fiscaal en Meer en Belastingzaken. Binnen het juridische domein heeft Sdu reeds een kwalitatief hoogwaardig aanbod van uitgaven op diverse rechtsgebieden met gerenommeerde auteurs gecombineerd met een breed portfolio aan juridische opleidingen verzorgd door bekende sprekers. Met de overname van Licent Academy kan Sdu haar klanten ook in het fiscale domein een passende combinatie van producten bieden.

Door het combineren van de kennis en kunde van Licent Academy en Sdu zal de klant tevens in de toekomst profiteren van inhoudelijke verbreding en verdieping en de ontwikkeling van een nieuwe generatie producten die optimaal aansluiten bij de behoefte van klanten op het gebied van opleidingen en praktijkgerichte vakinformatie.

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl