19e editie Specialisatieopleiding Estate Planning start 8 mei 2018

De data voor de voorjaarseditie van de zevendaagse Specialisatieopleiding Estate Planning zijn bekend! Met de 19e editie op komst is deze opleiding inmiddels een begrip voor de adviseur die zich wil toeleggen op dit specialisme met toekomst.

In deze intensieve opleiding passeren alle aspecten van estate planning de revue. Het intensieve en interactieve programma is zo opgebouwd dat een adviseur daarna als estate planner goed beslagen ten ijs komt. Zo is er niet alleen veel aandacht voor fiscale onderwerpen; ook het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht is volledig geïntegreerd.

> Meer informatie

 

Over Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy is dé opleider voor professionals die ondernemers adviseren over fiscale vraagstukken. Belastingadviseurs, accountants, notarissen, bankiers, financieel planners, advocaten en trust professionals vergroten al meer dan 15 jaar hun kennis en vaardigheden met onze opleidingen, cursussen, symposia en congressen. Maar ook online via de e-learnings en webinars van Tax Talks. Daarnaast geven wij diverse vakbladen en praktijkgerichte toolkits uit om de adviseur te ondersteunen in zijn praktijk.

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl