Vaardigheidstrainingen voor fiscalisten

Vanaf 2018 biedt Sdu Licent Academy verschillende vaardigheidstrainingen aan voor fiscalisten. Deze workshops vergroten uw algemene professionele vaardigheden. We beginnen in januari met Timemanagement, zodat u de rest van het jaar met minder werkdruk en stress kunt aanvangen. Heeft u dan toch nog tijd tekort, dan biedt de workshop snellezen en geheugentraining wellicht uitkomst. 

 

31 januari 2018
Workshop Timemanagement voor fiscalisten

 

13 april 2018
Workshop Snellezen en geheugentraining

 

De komende tijd worden er nog meer vaardigheidstrainingen toegevoegd. Heeft u specifieke wensen op dit vlak? Schroom dan niet te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wellicht staat uw vaardigheidstraining binnenkort op het programma!

 

Over Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy is dé opleider voor professionals die ondernemers adviseren over fiscale vraagstukken. Belastingadviseurs, accountants, notarissen, bankiers, financieel planners, advocaten en trust professionals vergroten al meer dan 15 jaar hun kennis en vaardigheden met onze opleidingen, cursussen, symposia en congressen. Maar ook online via de e-learnings en webinars van Tax Talks. Daarnaast geven wij diverse vakbladen en praktijkgerichte toolkits uit om de adviseur te ondersteunen in zijn praktijk.

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl