Sdu incompany, goed geregeld

Inhoud

De permanente educatie van uw medewerkers is een eerste levensbehoefte. Niet alleen omdat elke professional up-to-date moet blijven, maar ook omdat mogelijkheden tot verdere ontwikkeling een grote rol spelen in het aantrekken en behouden van medewerkers. Maar het bieden van de juiste opleidingen en cursussen wordt door organisaties vaak als lastig ervaren, zeker in tijden van Corona . Want hoe zorgt u dat uw medewerkers de opleidingen en cursussen kunnen volgen die aansluiten op hun behoeften? En waar haalt u de tijd en kennis vandaan om deze opleidingsmogelijkheden te organiseren?

Sdu biedt uitkomst!
Wij organiseren, als specialist in opleidingen voor professionals, jaarlijks 600+ opleidingen en cursussen voor met name juridisch en fiscale professionals. Daarnaast verzorgen wij tientallen incompany opleidingen en cursussen per jaar. Van een losse cursus voor een groep van 10 fiscalisten tot een heel traject van 10 bijeenkomsten voor een accountancy- & belastingadvieskantoor. En van een vaktechnische cursus over het wetsvoorstel excessief lenen tot een vaardigheden training thuiswerken voor teams.

Speciaal voor u ontwikkeld
Alle opleidingen en cursussen uit ons reguliere aanbod kunnen wij ook als Incompany organiseren. Maar ook een speciaal voor u op maat gemaakte opleiding of cursus behoort tot de mogelijkheden. Onze congresmanagers staan voor u klaar, om u te helpen bij de ontwikkeling en organisatie van deze incompany. We denken met u mee over onderwerpen, sprekersselectie en onderwijsvorm. Of het nu gaat om een losse cursus of een webinar van twee uur of een volledig traject van meerdere bijeenkomsten met gepersonaliseerde leeromgevingen. En uiteraard staat onze professionele backoffice paraat om u te ontzorgen in het uitvoeringsproces. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Graag direct contact?
Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie, kantoor, bedrijf, instelling of vereniging kunnen doen? Laat mij uw specifieke educatiebehoefte weten en ik bespreek graag de mogelijkheden met u! Jorick Wijnen, telefoon 06-10898504, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Jorick vierkant

Sdu Incompany klantreview
 

Praktisch

Datum, tijd en locatie
(Datum nader te bepalen)

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

J. Wijnen
J. Wijnen

 06-10898504
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden