Een opleiding op maat gemaakt

Inhoud

De (permanente) educatie van uw medewerkers is noodzakelijk. Niet alleen omdat elke professional up-to-date wil en moet blijven, maar ook omdat mogelijkheden tot verdere ontwikkeling een grote rol spelen in het aantrekken en behouden van medewerkers. Maar hoe zorgt u dat uw medewerkers de opleidingen kunnen volgen die aansluiten op hun behoeften? En waar haalt u de tijd en kennis vandaan om deze opleiding te organiseren? Welke docenten zet u in en welke lesstof?

Speciaal voor u ontwikkeld
Met een opleiding op maat, zorgt u ervoor dat de opleiding perfect aansluit op de behoeften en doelstellingen die spelen binnen uw organisatie. Of u de opleiding nu online laat plaatsvinden, in hybride vorm of fysiek. Uw vraagstukken en casussen zullen op deze manier centraal staan. Of het nu gaat om een losse cursus of een webinar van twee uur of een volledig traject van meerdere bijeenkomsten met gepersonaliseerde leeromgevingen.

Uw hele team of organisatie volgt dezelfde opleiding en krijgt hierdoor dus in één keer dezelfde informatie en (basis)kennis. Teamleden leren van elkaars vragen en praktijkervaringen. En dat alles op een locatie van uzelf of eentje in de buurt, waardoor u de reistijd en -kosten tot een minimum beperkt.

Sdu helpt u met uw opleiding
Wij organiseren, als specialist in opleidingen voor professionals, jaarlijks 600+ opleidingen en cursussen voor met name juridisch en fiscale professionals. Daarnaast verzorgen wij tientallen incompany opleidingen en cursussen per jaar. Van een losse cursus voor een groep van 10 fiscalisten tot een heel traject van 10 bijeenkomsten voor een accountancy- & belastingadvieskantoor. En van een vaktechnische cursus over het wetsvoorstel excessief lenen tot een vaardigheden training thuiswerken voor teams.

Onze congresmanagers helpen onze klanten bij de ontwikkeling en organisatie van een opleiding op maat. We denken mee over onderwerpen, docent(en) en onderwijsvorm. We helpen, waar nodig mee, met het uitnodigingstraject en de ontwikkeling van het lesmateriaal.

Met andere woorden, bij ons bent u in goede handen. Het enige dat u hoeft te doen is vrijblijvend een offerteaanvraag te doen. Wij nemen daarna contact met u op en zorgen voor een uitgebreide en overzichtelijke offerte. En zo biedt Sdu Opleidingen uitkomst voor uw opleidingsbehoeften!Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Graag direct contact?
Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie, kantoor, bedrijf, instelling of vereniging kunnen doen? Laat mij uw specifieke educatiebehoefte weten en ik bespreek graag de mogelijkheden met u! Jorick Wijnen, telefoon 06-10898504, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Jorick vierkant

 

Sdu Incompany klantreview
 

Praktisch

Datum, tijd en locatie
(Datum nader te bepalen)

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Sdu Licent Academy
Sdu Licent Academy

 070-3780750
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden