Een opleiding op maat gemaakt

Inhoud

De (permanente) educatie van jouw medewerkers is noodzakelijk. Niet alleen omdat elke professional up-to-date wil en moet blijven, maar ook omdat mogelijkheden tot verdere ontwikkeling een grote rol spelen in het aantrekken en behouden van medewerkers. Maar hoe zorg je dat jouw medewerkers de opleidingen kunnen volgen die aansluiten op hun behoeften? En waar haal je de tijd en kennis vandaan om deze opleiding te organiseren? Welke docenten zet je in en welke lesstof?

Speciaal voor jou ontwikkeld
Met een opleiding op maat, zorg je ervoor dat de opleiding perfect aansluit op de behoeften en doelstellingen die spelen binnen jouw organisatie. Of je de opleiding nu online laat plaatsvinden, in hybride vorm of fysiek. Jouw vraagstukken en casussen zullen op deze manier centraal staan. Of het nu gaat om een losse cursus of een webinar van twee uur of een volledig traject van meerdere bijeenkomsten met gepersonaliseerde leeromgevingen.

Jouw hele team of organisatie volgt dezelfde opleiding en krijgt hierdoor dus in één keer dezelfde informatie en (basis)kennis. Teamleden leren van elkaars vragen en praktijkervaringen. En dat alles op een eigen locatie of eentje in de buurt, waardoor je de reistijd en -kosten tot een minimum beperkt.

Sdu helpt je met jouw opleiding
Wij organiseren, als specialist in opleidingen voor professionals, jaarlijks 600+ opleidingen en cursussen voor met name juridisch en fiscale professionals. Daarnaast verzorgen wij tientallen incompany opleidingen en cursussen per jaar. Van een losse cursus voor een groep van 10 fiscalisten tot een heel traject van 10 bijeenkomsten voor een accountancy- & belastingadvieskantoor. En van een vaktechnische cursus over het wetsvoorstel excessief lenen tot een vaardigheden training thuiswerken voor teams.

Onze opleidingsmanagers helpen onze klanten bij de ontwikkeling en organisatie van een opleiding op maat. We denken mee over onderwerpen, docent(en) en onderwijsvorm. We helpen, waar nodig mee, met het uitnodigingstraject en de ontwikkeling van het lesmateriaal.

Met andere woorden, bij ons ben je in goede handen. Het enige dat jij hoeft te doen is vrijblijvend een offerteaanvraag doen. Wij nemen daarna contact met je op en zorgen voor een uitgebreide en overzichtelijke offerte. En zo biedt Sdu Opleidingen uitkomst voor jouw opleidingsbehoeften!Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Praktisch

Datum, tijd en locatie
(Datum nader te bepalen)

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vragen

Heb je vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor je. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor jouw kantoor.

Sdu Licent Academy
Sdu Licent Academy

 070-3780750
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden