JERFrecht live! 2024

Inhoud

Mis het niet: JERF-recht live, op 18 november 2024! 
Dit is de allereerste editie van een uniek event waarbij we alles rondom Jurisprudentie Erfrecht (JERF) centraal zetten. JERF is dé Sdu-uitgave die de belangrijkste erfrechtjurisprudentie en annotaties bundelt. En wat is dan een betere locatie dan het bijzondere museum Tot Zover, waar leven en dood samenkomen? We brengen je volledig up-to-date met de nieuwste trends in het erfrecht. Maar dat is niet alles: je krijgt ook de kans om het museum te verkennen én te netwerken met andere erfrechtprofessionals. De JERF-redactie heeft een boeiend vakinhoudelijk programma voor je in petto. Elk redactielid deelt een spraakmakende ontwikkeling uit de jurisprudentie die de praktijk zal beïnvloeden. Daarnaast zijn er interactieve break-out sessies van erfrechtelijke goeroes waarin onderwerpen verder worden uitgediept. Naast de vakinhoud kun je onder meer ook kiezen voor het bezoek aan het museum waar de tentoonstelling ‘Doodleuk’ van tekenaar en cartoonist Peter de Wit te zien is.

Meer informatie/inschrijven
Klik hier voor meer informatie over het programma en om aan je aan te melden! 

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor JERFrecht live! 2024 te . De factuur à €395 excl. btw ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Maandag 18 november 2024
09:30 - 17:00
AANMELDEN
Prijs

Prijs: €395 excl. btw

Vragen

Heb je vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor je. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor jouw kantoor.

Sdu Licent Academy
Sdu Licent Academy

 070-3780750
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden