Sprundel, mr. Dick van

Partner & advocaat – belastingadviseur bij Herreveld Van Sprundel & Partners B.V. 

Dick richt zich op buitenlandse bedrijven die in Nederland willen investeren maar met name op Nederlandse familiebedrijven die in het buitenland willen ondernemen. Zijn expertise omvat de dividendbelasting, het vennootschapsbelastingrecht en internationaal en Europees belastingrecht. Graag lost hij (met veel enthousiasme) uw ingewikkelde fiscale problemen op!

Specialisaties
- Middel) grote familiebedrijven
- Europees belastingrecht, zoals staatssteun procedures
- Fiscale begeleiding bij verkoop & overnames
- Ondernemingen actief in de handel en zware industrie en met name oil & gas, offshore gerelateerde en andere havengerelateerde bedrijvigheid

Werkervaring
Van 1 december 1999 tot 1 september 2017 was Dick werkzaam als advocaat – belastingadviseur (diverse functies, waaronder partner) bij achtereenvolgens NautaDutilh N.V., Simmons & Simmons, Clifford Chance LLP, Ernst & Young Belastingadviseurs LLP en Mazars Paardekooper Hoffman N.V.. Dick is vanaf 1 september 2017 als partner werkzaam bij Herreveld Van Sprundel & Partners B.V. Hij treedt regelmatig op als spreker op congressen en seminars, waaronder Europese Fiscale Studies van de Erasmus Universiteit Rotterdam en de MasterCourse Vastgoed. Hij is tevens jaarlijks te gast bij Tax Talks! Daarnaast publiceert Dick met enige regelmaat in gerenommeerde fiscale tijdschriften, zoals het Weekblad Fiscaal Recht en European Taxation en is hij van 1 augustus 2009 tot en met 31 augustus 2018 als docent Europees en Internationaal belastingrecht aan de afdeling Fiscale Economie van de Erasmus Universiteit te Rotterdam verbonden geweest.

 

Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden