Auto van de Zaak Experience

Inhoud

Er is nog geen startdatum van deze cursus bekend. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de startdatum, mail dan Jelle Berghuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en u ontvangt bericht zodra deze bekend is.

Tijdens deze Auto van de Zaak Experience wordt u 's ochtends in een cursus van drie uur op de hoogte gebracht van de belangrijkste fiscale aspecten van de auto van de zaak. 's Middags is het tijd voor ontspanning door inspanning. U racet zelf in een Porsche 911 over Circuit Zandvoort en schuift daarna aan als bijrijder van een professionele coureur. Om u te ondersteunen bij het in de praktijk brengen van de kennis die u tijdens de ochtendsessie heeft opgedaan, krijgt u de Toolkit Auto van de zaak tot u beschikking.

PE-pitstop Auto van de zaak
Zelden is er een fiscaal onderwerp dat de ondernemer zo aanspreekt als de regelingen rondom de auto van de zaak. Bijna elke ondernemer bezit een auto of overweegt er één aan te schaffen. Het niet juist toepassen van de vele regelingen kan tot vervelende verrassingen leiden. Bent u nog helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied? Is het verstandig juist dit jaar over te stappen op een andere auto van de zaak, of is het beter om nog even te wachten? Heleen Elbert brengt u in drie uur op de hoogte van de belangrijkste fiscale aspecten van de auto van de zaak. Uiteraard komen daarbij de meest recente ontwikkelingen in de jurisprudentie uitgebreid aan bod.

Toolkit Auto van de zaak
Fuelled-up met kennis, bent u klaar voor het advies gesprek met uw klant. Om u op een gemakkelijke en praktisch manier te ondersteunen bij dit advies, krijgt u als onderdeel van Auto van de Zaak Experience, de Toolkit Auto van de zaak tot u beschikking. Deze Toolkit biedt u verschillende hulpmiddelen waarmee u uw cliënt kan bijstaan bij fiscale vraagstukken rondom een auto van de zaak. De tools kunt u eveneens gebruiken om de vele fiscale valkuilen rond de zakelijke auto te omzeilen.

Inhoud Toolkit:
• Cliëntenteksten en infomemoranda voor relatiemarketing
• Aandachtspunten auto van de zaak
• Checklist adviesgesprek vermogensetikettering auto
• Stroomschema’s kwalificatie personen- of bestelauto
• Rekentools voor berekening onttrekking/ bijtelling
• Rekentools voor vermogensetikettering
• Model gebruiksovereenkomsten
• E-kilometerregistratie
• Praktijkpocket ‘De auto, zakelijk en privé’
• Digitale wettenbundel Auto

Experience met Porsche 911
Work hard play hard! Niets voor niets hosten we deze kenniscessie op het circuit van Zandvoort. Vol met kennis en vernieuwde inzichten is het tijd voor ontspanning door inspanning en sensatie!

Porsche 911
Rijden op het Circuit is voor de meeste mensen al een onvergetelijke gebeurtenis, maar u gaat dit doen in een Porsche 911! U stapt zelf achter het stuur van dit racemonster. Voel de acceleratie, vertraging en wegligging van een Porsche 911. Een unieke belevenis die u niet snel zal vergeten.

Meerijden met een Pro
Na het ochtend gedeelte kunt u, uzelf een pro noemen op het gebied van de Fiscale aspecten rond de auto van de zaak. Echter het racen met een auto is een andere tak van sport. Hoe laat kan een professionele autocoureur remmen met een racewagen? Hoe indrukwekkend zijn de G-krachten die een coureur voelt in de bochten? Met een coureur racet u als passagier mee over het circuit van Zandvoort, terwijl zij aan het “werk” zijn om het uiterste uit de auto te halen.

Onderwerpen

09.00 uur Ontvangst 

13.00 uur Pitlane Lunch 

14.00 uur Start inschrijving en uitleg van het programma

14.15 uur Start actieve programma (zelf rijden in een Porsche & meerijden met een ervaren coureur)

15.45 uur Einde actieve programma met uitreiking van Certificaten

Praktisch

Datum, tijd en locatie
(Datum nader te bepalen)
09.30 uur - 15.45 uur > RACE PLANET
Circuit - Zandvoort
Prijs

Prijs: €695

Betaling: U ontvangt kort voorafgaand aan de startdatum de factuur.

Accreditatie
  • pe rbRB: 3 punten
  • pe nbaNBA: 3 PE-uren
  • pe noabNOAB: 3 punten
  • Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
    Eigen inbreng volgens PE-reglement.

    Nederlandse Orde van Advocaten
    Eigen inbreng volgens Verordening Vakbekwaamheid.

Docent(en)

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Maik Wessels
Maik Wessels

 0612556310
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden