Online training Timemanagement voor fiscalisten

Inhoud

Let op! Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via videoconferentie. Zowel docent als deelnemers nemen deel via PC, laptop of tablet. U ontvangt voorafgaand aan de cursus inloginstructies.

 

In de dagelijkse praktijk heeft u te maken met hoge werkdruk, interrupties, tijdgebrek, stapels informatie en e-mails. Deze druk neemt toe naarmate het einde van het jaar nadert en ook de huidige pandemie doet daar een schep bovenop. Hoe kunt u deze dagelijkse stortvloed efficiënt verwerken en geconcentreerd werken met minder tijdsdruk en stress? Tijdens deze intensieve online training leert u binnen 1 dag hoe u zich kunt wapenen tegen onrust, interrupties en tijdgebrek. Bereik meer in minder tijd!

Het karakter van de training wordt bepaald aan de hand van het volgende vraagstuk:
“Hoe kunnen we ontspannen en effectief omgaan met de dagelijkse lawine aan informatie, afspraken, interrupties en voornemens om zo tijd te besparen, meer controle en overzicht te krijgen, resultaatgerichter te werken, kosten te besparen en de interne samenwerking te verbeteren?”

Door het alsmaar toenemende gebruik van moderne communicatietechnologie en het steeds meer door elkaar lopen van werk en privé, kunnen uw prioriteiten van minuut tot minuut veranderen. Daarom gaan wij in onze aanpak van timemanagement veel verder dan stapels opruimen of beter leren plannen.

U wordt op een inspirerende wijze meegenomen in de wereld van modern timemanagement en u maakt kennis met de meest actuele inzichten op dit gebied. U leert daarbij vele bruikbare technieken die zijn opgewassen tegen uw veeleisende dagelijkse realiteit.

Deze online training heeft een intensief karakter. Praktijkgerichte oefeningen en het toepassen van de technieken staan continu centraal.

Onderwerpen

  • Slim omgaan met de dagelijkse stroom van e-mail, papier en verzoeken
  • Effectief plannen en prioriteiten stellen, zonder flexibiliteit te verliezen
  • Het creëren van een optimale workflow voor helder overzicht en minder stress
  • Informatiebeheer en archiveren van digitale bestanden en papieren documenten
  • Het optimaal inrichten en benutten van de werkomgeving
  • Omgaan met interrupties en afleiding
  • Effectief communiceren met collega's
  • Uitstelgedrag en omgaan met voornemens
  • Geconcentreerd werken met minder afleiding

Planning

Donderdag 26 november 2020

Tijd: 9:00 - 16:00 uur

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor Online training Timemanagement voor fiscalisten te Online webinar. De factuur à €556 ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Donderdag 26 november 2020
9.00 uur - 16.00 uur
Online webinar
Prijs

Prijs: €556

Betaling: U ontvangt kort voor de startdatum de factuur.

Docent(en)

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Anne Nieuwhof
Anne Nieuwhof

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden