Online cursus afwikkeling corona steunmaatregelen (MKB)

Inhoud

Eind juni is aangekondigd dat diverse corona steunmaatregelen in septemer zullen aflopen. Vanaf 1 oktober 2021 moet men weer op tijd voldoen aan nieuwe betalingsverplichtingen. Gelukkig hebben de ruimhartige steunmaatregelen de meeste Nederlandse ondernemers overeind gehouden, maar nu is het aan u als adviseur om uw klanten weer terug op eigen benen te helpen. Veel ondernemers moeten immers nog schulden of teveel ontvangen subsidies terugbetalen.

Wat zijn de gevolgen voor uw klanten? Wat moet u doen als uw klant Coronasteun of uitgestelde belastingen moet terugbetalen? Hoe pakt dit uit voor de verschillende Coronamaatregelen? Wanneer is het mogelijk om een betalingsregeling met de fiscus af te sluiten? Hoe onderhandelt u met de fiscus en voorkomt u aansprakelijkheid?

Tijdens deze interactieve online cursus beantwoorden ervaren fiscalist Johan Fokkens en ervaren accountant André van ’t Hof deze en andere vragen. Deelnemers hebben tevens de mogelijkheid om eigen praktijkvragen in te brengen. Na het volgen van de cursus kunt u uw klanten helpen bij een correcte afwikkeling van de coronasteunmaatregelen.  

Onderwerpen

Onderwerpen

  • Afwikkeling NOW
  • Afwikkeling TVL
  • Afbetaling belastingschulden
  • Wat te doen met teveel ontvangen Coronasteun?
  • Hoe sluit u een betalingsregeling af met de fiscus?
  • Hoe voorkom je geschillen en aansprakelijkheid?

Planning

Woensdag 13 oktober

Tijd: 15:00 - 17:00 uur

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor Online cursus afwikkeling corona steunmaatregelen (MKB) te Online webinar. De factuur à €195 ex btw ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Woensdag 13 oktober 2021
15.00 uur - 17.00 uur
Online webinar
Prijs

Prijs: €195 ex btw

Betaling: U ontvangt kort voor de startdatum de factuur.

Accreditatie
Docent(en)

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

J. Wijnen
J. Wijnen

 06-10898504
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden