PE-Pitstop Compliancerisico’s Vastgoedstructuren

Inhoud

Er is nog geen startdatum van deze cursus bekend. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de startdatum, mail dan Jelle Berghuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en u ontvangt bericht zodra deze bekend is.

Voor beleggers en investeerders vormt vastgoed een gewild beleggingsobject. De Nederlandse financiële sector ziet dan ook veel vastgoedtransacties de revue passeren. Het gaat hierbij niet alleen om Nederlands vastgoed, maar ook om internationale vastgoedbeleggingen die – vanwege overwegend fiscale motieven – via Nederland gestructureerd worden. Vanuit compliance perspectief vormt de vastgoedsector echter een risicovolle branche. On-transparante waarde fluctuaties, (snel) opeenvolgende transacties, hoge waardes en een negatief imago maakt dat deze sector extra aandacht geniet van compliance, maar ook van de toezichthouders.

Tijdens deze Pitstop wordt stilgestaan bij de compliance risico’s rondom vastgoed en de aan vastgoed gerelateerde transacties en partijen. Hierbij komen nationale en internationale transacties en structuren uitgebreid aan bod, dit mede aan de hand van diverse casusposities.

Onderwerpen

- Toezicht op de vastgoedmarkt en de rol van banken, trustdienstverleners en adviseurs
- De diverse compliance risico’s rondom vastgoed
- Investeringen in vastgoed en vastgoed transacties
- Nationale en internationale vastgoed structuren

Praktisch

Datum, tijd en locatie
(Datum nader te bepalen)
15.30 uur - 18.45 uur
BCN Amsterdam Arena
Prijs

Prijs: €295

Betaling: U ontvangt kort voorafgaand aan de startdatum de factuur.

Accreditatie
  • pe hqHQ: 3 PE-punten
Docent(en)

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Sandra de Graaf
Sandra de Graaf

 070-3780747
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl