Workshop Timemanagement

Inhoud

In de dagelijkse praktijk heeft u te maken met hoge werkdruk, interrupties, tijdgebrek, stapels informatie en e-mails. Hoe kunt u deze dagelijkse stortvloed efficiënt verwerken en geconcentreerd werken met minder tijdsdruk en stress? Tijdens de training timemanagement voor fiscalisten leert u binnen 1 dag hoe u zich kunt wapenen tegen onrust, interrupties en tijdgebrek en hoe u meer bereikt in minder tijd!

“Hoe kunnen we ontspannen en effectief omgaan met de dagelijkse lawine aan informatie, afspraken, interrupties en voornemens om zo tijd te besparen, meer controle en overzicht te krijgen, resultaatgerichter te werken, kosten te besparen en de interne samenwerking te verbeteren?”

Niets ontwikkelt zich zo snel als de inzichten over productiviteit en slimmer werken. Ideeën en theorieën over time management van een jaar geleden voldoen vandaag al niet meer om ontspannen het hoofd boven water te houden in de oceaan die ‘werk’ heet.

Door het alsmaar toenemende gebruik van moderne communicatietechnologie en het steeds meer door elkaar lopen van werk en privé, kunnen uw prioriteiten van minuut tot minuut veranderen. Daarom gaan wij in onze aanpak van time management veel verder dan stapels opruimen of beter leren plannen.

U wordt op een inspirerende wijze meegenomen in de wereld van modern time-management en u maakt kennis met de meest actuele inzichten op dit gebied. U leert daarbij vele bruikbare technieken die zijn opgewassen tegen uw veeleisende dagelijkse realiteit.

 

Bestemd voor: fiscalisten, advocaten, (kandidaat-)notarissen.

Deze 1-daagse training heeft een intensief karakter. Praktijkgerichte oefeningen en het toepassen van de technieken staan continu centraal.

Onderwerpen

Start: Slim omgaan met bereikbaarheid 
Effectief omgaan met de dagelijkse stroom van interrupties, afleidingen, verzoeken, e-mails en telefoontjes

Productief gebruik maken van e-mail
Slim gebruik maken van e-mail en dagelijks afsluiten met een lege inbox 

Handige technieken en tools om tijd te besparen
Leer diverse slimme tools en technieken om ontspannen en effectief om te gaan met de dagelijkse lawine aan informatie in de (werk)omgeving

Hoe stel je makkelijker prioriteiten?
Zo ontwikkelt en gebruikt u een compleet en dynamisch systeem dat met u 'meedenkt' in de dagelijks veeleisende praktijk.

Time-management: kritische succesfactoren
De beste workflow om uw werk gemakkelijker te maken, tijd te besparen, meer controle en overzicht te ervaren, gerichter te werken met meer concentratie en uw informatie te beheren op een toegankelijke wijze

Het begin - en nu…
Alles wat u nodig heeft om direct te starten in de praktijk

Planning

Dinsdag 5 november 2019

9:00 - 16:00 uur

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor Workshop Timemanagement te . De factuur à €695 ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Dinsdag 5 november 2019
09:00 uur - 16:00 uur
BCN Utrecht C.S., Utrecht
Prijs

Prijs: €695

Betaling: U ontvangt kort voorafgaand aan de startdatum de factuur.

Accreditatie
  • pe rbRB: 6 punten i.a.
  • pe knbKNB: 6 punten i.a.
  • Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
    Eigen inbreng volgens PE-reglement.

    Nederlandse Orde van Advocaten
    5 PE-Punten

Docent(en)

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Maik Wessels
Maik Wessels

 0612556310
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl