Rozendal, dr. Aad

Dr. A (Aad) Rozendal (1978) studeerde fiscale economie aan Tilburg University. Aan dezelfde universiteit is hij 2014 gepromoveerd op het proefschrift 'Het begrip 'belang' in de Nederlandse belastingwetgeving'. In 2006 behaalde hij de postdoctorale studie Europese Fiscale Studies (EFS) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

Aad Rozendal was ruim tien jaar werkzaam bij PwC te Amsterdam en is thans Hoofd Bureau Vaktechniek bij RSM Netherlands Belastingadviseurs N.V. Tevens is hij als docent verbonden aan de leerstoelgroep belastingrecht van de Universiteit van Amsterdam en werkzaam bij het Amsterdam Center for Tax Law (ACTL).


Vanaf 2009 is Aad Rozendal als docent verbonden aan de postdoctorale beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Daarnaast maakt hij sinds 2015 deel uit van de hoofdredactie van Fiscale Berichten voor het Notariaat (FBN) en het Nederlands Tijdschrift Fiscaal Recht (NTFR). Voort is hij vaste medewerker van Kluwer TaxVisions, het tijdschrift NTFR-Beschouwingen, alsmede annotator bij FED Fiscaal Weekblad (FED). Tevens is hij bewerker van de Nederlandse Documentatie voor Fiscaal Recht (NDFR), onderdelen Belastingen van rechtsverkeer en Vennootschapsbelasting. 

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden