Rozendal, dr. Aad

Dr. A (Aad) Rozendal (1978) studeerde fiscale economie aan Tilburg University. Aan dezelfde universiteit is hij 2014 gepromoveerd op het proefschrift 'Het begrip 'belang' in de Nederlandse belastingwetgeving'. In 2006 behaalde hij de postdoctorale studie Europese Fiscale Studies (EFS) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Aad Rozendal is thans werkzaam als zelfstandig fiscalist onder de naam ‘BOATHOUSE Tax Consultancy’. Daarvoor was hij werkzaam in de Real Estate Groep van PwC te Amsterdam en als Hoofd Bureau Vaktechniek bij RSM Belastingadviseurs. Tevens is hij als docent verbonden aan de leerstoelgroep belastingrecht van de Universiteit van Amsterdam en werkzaam bij het Amsterdam Center for Tax Law (ACTL).

Vanaf 2009 is Aad Rozendal als docent verbonden aan de postdoctorale beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Daarnaast maakt hij sinds 2015 deel uit van de hoofdredactie van de SDU Tijdschriften Fiscale Berichten voor het Notariaat (FBN) en het Nederlands Tijdschrift Fiscaal Recht (NTFR). Voort is hij mede-auteur van de ‘Wegwijs in de Overdrachtsbelasting’ en ‘Hoofdzaken Fiscaliteit en Vastgoed’. Tevens is hij bewerker van de Nederlandse Documentatie voor Fiscaal Recht (NDFR), onderdeel Belastingen van rechtsverkeer.

 

Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden