Rozendal, dr. Aad

Dr. A (Aad) Rozendal (1978) studeerde fiscale economie aan Tilburg University. Aan dezelfde universiteit is hij 2014 gepromoveerd op het proefschrift 'Het begrip 'belang' in de Nederlandse belastingwetgeving'. In 2006 behaalde hij de postdoctorale studie Europese Fiscale Studies (EFS) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Aad Rozendal is thans werkzaam als zelfstandig fiscalist onder de naam ‘BOATHOUSE Tax Consultancy’. Daarvoor was hij werkzaam in de Real Estate Groep van PwC te Amsterdam en als Hoofd Bureau Vaktechniek bij RSM Belastingadviseurs. Tevens is hij docent overdrachtsbelasting bij de Master Notarieel Recht aan de Universiteit van Leiden

Vanaf 2009 is Aad Rozendal als docent verbonden aan de postdoctorale beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Daarnaast maakt hij deel uit van de hoofdredactie van de SDU Tijdschriften Fiscale Berichten voor het Notariaat (FBN) en het Weekblad voor Privaatrecht Notariaat en Registratie (WPNR). Voorts is hij mede-auteur van de ‘Wegwijs in de Overdrachtsbelasting’ en ‘Hoofdzaken Fiscaliteit en Vastgoed’. Tevens is hij bewerker van de Nederlandse Documentatie voor Fiscaal Recht (NDFR), onderdeel Belastingen van rechtsverkeer.

 

Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden