Kersten, drs.Joris

Drs. J.J.P. (Joris) Kersten RAB (1980) is eigenaar van “Kersten Corporate Finance”, waaronder hij werkzaam is als adviseur op het gebied van bedrijfsoverdrachten van kleine en middelgrote ondernemingen. Joris maakt de bedrijfswaarderingen, zoekt en selecteert kandidaat-kopers, organiseert de overname financiering en onderhandelt de deal uit in een “letter of intent” (LOI) en uiteindelijk de koopovereenkomst (in samenwerking met een jurist).

Naast zijn advieswerkzaamheden verzorgt Joris trainingen op het gebied van Corporate Finance en Bedrijfswaardering voor: Bankiers, accountants, juristen, ondernemers en managers/ bestuurders.

Daarnaast is hij als gastdocent Corporate Finance verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit te Breukelen, de Universiteit van Maastricht, Maastricht School of Management (MSM), TIAS Business School, Erasmus Universiteit Rotterdam. Eveneens verzorgt hij voor AMT Training London, met kantoren in New York, Hong Kong en London, trainingen in “financial modelling” op internationale en grote investeringsbanken.

Joris is zelf afgestudeerd in Drs./ MSc Strategic Management en BSc Business Studies, beide aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast is hij (cum laude) afgestudeerd “Register Adviseur Bedrijfsoverdracht”, een 1-jarige studie in de fiscale en juridische aspecten die spelen bij bedrijfsoverdrachten. Momenteel volgt hij zelf de opleiding “Executive Master of Business Valuation” aan TIAS Business School om zijn titel tot “Register Valuator” (RV) aan het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV)” te behalen.

 

 

Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden