Herreveld, mr. Frank

Frank Herreveld is Partner bij Mazars Accountants & Belastingadviseurs en specialist op het gebied van nationale belastingen en formeel recht.

Hij is als belastingadviseur onder andere werkzaam geweest bij KPMG Meijburg & Co en Baker & McKenzie. Sinds 2001 was hij als partner verbonden aan Deloitte, waar hij werkzaam was in de fiscale advies- en procespraktijk en de opiniepraktijk. Herreveld is een specialist op het gebied van belastingconflicten. Zo is hij in 2014 door het vakblad International Tax Review uitgeroepen tot Tax Controversy Leader van Nederland.

Herreveld is verantwoordelijk voor de procesopleidingen van de NOB, daarnaast procedeert hij zelf regelmatig. Ook geeft hij regelmatig gastcolleges aan o.a. de Leidse universiteit. Daarnaast is Herreveld redacteur van het Weekblad fiscaal recht en publiceert geregeld, voornamelijk over formeelrechtelijke onderwerpen en over rechtsbescherming. Hij is actief op het terrein van horizontaal toezicht, waar hij enkele kritische artikelen over heeft gepubliceerd.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden